Tillbaka till skolan! Men det var inte vad jag tänkte blogga om utan jag tänkte blogga om förändringar.

Först tänkte jag ta upp en förändring som sker på facebook. Alltså den beryktade tidslinjen, som från början bara verkade vara ett valbart alternativ till den normala profilen som vi nyss vant oss vid.
(Om ni inte minns det så ändrade facebook profilutseendet för inte så jättelänge sedan och lite annat smått och gott på startsidan)

Nu inser man sakta men säkert att alla måste konvertera till den nya versionen vare sig man vill eller inte..
Eftersom jag är en såndär bitter, inåtvänd och förändringsrädd människa, lite som en gammal gubbe, så är jag fruktansvärt negativt inställd till denna tidslinje.
Ännu mer negativ blir jag då jag i princip blir tvingad till att byta till något som jag ännu inte är okej med.

En annan förändring var faktiskt blogg.se! Inte för att det alls är lika störande som facebooks beslut om tvångsförändring (bitterfittan talar).
Tvärtom tycker jag att det var helt okej! Jag menar, det är ju ändå ett företag som har sidan och det är klart att de måste få ändra utseendet på sin hemsida.

Den sista förändringen jag tänkte ta upp och egentligen hela anledningen till att jag började skriva inlägget alls, bara det att jag råkade ilskna till lite om tidslinjen, var ett litet bildsök jag gjorde på google.

Matthew Lewis, även känd som Neville Longbottom i Harry Potter...

 Hur kunde detta:



Resultera i detta?:



???
Vad hände? När hände detta? och HUR hände det?

Okej, vi vet säkert de allra flesta av oss att han hade lite skevare och större tänder än på den senare bilden. Så han måste definitivt ha gjort något med tänderna...
Men det är helt okej! Halva Sverige korrigerar ju tänderna på ett eller annat vis för att de ska se bättre ut och helt klart sker det i andra länder också, så varför skulle inte skådespelare få göra det då?

Annars måste han ju ha haft ett bra utseende från början, bara det att tänderna och pottfrisyren var ivägen för det.
För ärligt talat, han ser ändå lite mumsig ut! ;)