Halloj där!
Nyss hemkommen från Hanna min kompis! :D Hon kom hem till mig och ertappade mig då jag frivilligt städade i burkskåpet! En ovanlig företeelse hemma hos oss, och tro det eller ej så lyckades jag göra plats för mer än det som tidigare rymdes där inne! Creds till mig! ;)
Hursomhelst så for vi hem till henne. På vägen dit så passade vi på att fara förbi nattöppet och köpa en macka. Mums! En med curryklet och kyckling! Den är så god!
Väl hemma hos hanna såg vi en film som heter Timeline. Handlar om hur ett gäng arkeologer hamnar i det förflutna för att rädda en kollega till dem. Året är 1357 och det pågår ett krig mellan engels- och fransmännen, och såklart så hamnar våra hjältar precis på den dag då det sista slaget utbryter. De har fem timmar på sig att ta sig tillbaka och hamnar i den ena faran efter den andra.
Den var riktigt bra! Antar att budskapet med hela filmen är att man inte ska leka med tiden, det är helt enkelt inte meningen att man ska resa i tiden. Tror jag ;)

Jag längtar verkligen till sommaren!! Då kommer Iron Maiden till ullevi i Göteborg! Åhå! Jag vill så gärna se dem igen, och min kompis har sagt att hon också vill se dem! Måste beställa biljetter!!