Såg första delen på sista Harry Potter filmen idag! Harry Potter och dödsrelikerna! Alltså jag måste säga att dom har gjort ett jäkligt bra jobb med den filmen! Det stämmer väldigt bra överens med boken utom vissa detaljer som jag såklart inte kommer på just nu... Men jag är då väldigt nöjd ändå! Rättare sagt oerhört nöjd!

Jag såg den tillsammans med Julia och Amanda från klassen, alltså världens skönaste tjejer! :D Man har aldrig tråkigt med dom, det är då ett som är säkert!
Tack för en awesome kväll! Det var askul och supertrevligt! :D

Måste bara tillägga att ormen i Harry Potter är så otroligt äcklig så det finns inte! Jag har ormfobi, och den är så pass illa att jag knappt kan ta på bilder av ormar. Haha, jag testade faktiskt att peta på en av skolans ormar och jag höll på att svimma. Trots att jag bara petade med pekfingret! Det är så otroligt fånigt jag vet, men jag kan tyvärr inte göra så mycket åt det. :/
Hursomhelst så blev jag så himla rädd när den där (animerade)ormen hoppade med öppet gap mot kameran. Fy vad jag hoppade till då! Ursch...

Hursomhelst så var det en awesome kväll med många skratt och ett litet pinsammare inslag som jag inte kommer att berätta om ;)