Ojdå! Jag glömde tillfälligt bort att jag faktiskt hade en blogg! Tur att jag kom ihåg lösenordet, annars hade det blivit jobbigt!
Jag har massor av saker att skriva om, men jag kan omöjligt skriva det i ett enda inlägg... Det hade inneburit en väldigt lång och möjligtvis tråkig läsning! Så jag undviker att berätta om allt som inträffat och tar bara de mest relevanta sakerna för tillfället! :)

För det första!
Jag har ÄNTLIGEN raderat en idiot från min facebook och min msn! YES! Tackar tackar kära Isa som peppade mig till det beslutet! Helt klart något som jag borde ha gjort för längesen!

För det andra!
Jag har numera B-tränar licens inom travsporten och får alltså träna travhästar! :) Fick veta detta idag!!! Vilket betyder att... JAG KLARADE PROVET!!! :D Wiee! :D

För det tredje!
Jag fick höra av min Svenska lärare att jag har potential att skriva bättre än det jag redan gör! Måste bara tänka på hur jag väljer att uttrycka vissa ord och att inte använda talspråk, vilket jag gör rätt ofta. Meningsbyggnad också förstås! ;)

För det fjärde!
Nu har jag äntligen bestämt mig för vilken universitetsutbildning jag vill gå! Nämligen Miljö- och Hälsoskydd! :) Så nu återstår det bara att söka dit och att göra så bra ifrån mig som möjligt i de ämnen som är kvar i skolan! :)

Såå....
Det var allt för den här gången! Har inte orken att flumma så mycket som jag brukar göra, men det kommer kanske ett inlägg lite senare också. Med betydligt mer flum än i detta trista inlägg, men bara kanske! ;)

Jo just det! :D Jag orkade sömma om TRE hovar idag på en häst! ;) och det gick verkligen mycket snabbare än första gången jag gjorde det! Kul är det också! :D